Kebab Hash – soczyste i pełne smaku mięso kebab

Stworzenie tej linii smakowej zainspirowane zostało prawdziwym berlińskim kebabem. Mięso ma charakterystyczny jasny kolor, a podczas opiekania szybko osiąga złocisty odcień. Do jego produkcji wykorzystujemy najwyższej jakości gatunki mięsa. To właśnie wybór najlepszego surowca sprawia, że Kebab jest soczysty oraz posiada ciekawy, pełny smak. 

Skład: wołowina 45%, indyk 55%

Sposób przygotowania: Zdjąć folię ochronną. Opiekać na obrotowym grillu do kebaba nie dłużej niż 12 godzin. Pierwsze ścięcie wykonać po 20 minutach opiekania.

Dostępne wagi:  5, 10, 15, 20, 25 … kg

Kebab Afgan – mięso wołowe doprawione orientalnymi przyprawami

Kebab Afgan swoim smakiem przenosi nas na Bliski Wschód. Takie doznania zapewnia połączenie wołowiny z odpowiednią dozą orientalnych przypraw. Całość dodatkowo przełamana jest łagodną nutą jogurtu. Apetyczny wygląd mięso kebab zawdzięcza natomiast przekładkom z plastrów wołowiny. Dzięki takiemu połączeniu cieszy on nie tylko nasze podniebienia, ale i oczy.

Skład: wołowina 80 %, indyk 20%

Sposób przygotowania: Zdjąć folię ochronną. Opiekać na obrotowym grillu do kebaba nie dłużej niż 12 godzin. Pierwsze ścięcie wykonać po 30 minutach opiekania.

Dostępne wagi: 10,15,20,25 … kg

Gyros Hash – 100% drobiowy gyros

Soczyste kawałki mięsa drobiowego podkreślone aromatycznym kminem rzymskim. Mięso nakładane jest ręcznie, specjalną techniką, dzięki czemu podczas opiekania struktura gyrosa pozostaje gładka, zbita oraz stabilna.  Wystarczy raz spróbować, aby pokochać ten smak!

Skład: udo drobiowe 100%

Sposób przygotowania: Zdjąć folię ochronną. Opiekać na obrotowym grillu do gyrosa nie dłużej niż 12 godzin. Pierwsze ścięcie wykonać po 30 minutach opiekania.

Dostępne wagi: 5, 10, 15, 20, 25 … kg

Gyros Liban (pierś drobiowa i udo)

Wygląd gyrosa oraz jego smak są odpowiednikiem prawdziwych libańskich i syryjskich gyrosów. Pierś drobiowa nadaje mu lekkość smaku, a biały kolor fileta pięknie podkreśla całość.

Skład: piersi drobiowe i uda

Sposób przygotowania: Zdjąć folię ochronną. Opiekać na obrotowym grillu do gyrosa nie dłużej niż 12 godzin. Pierwsze ścięcie wykonać po 30 minutach opiekania.

Dostępne wagi:  10, 15, 20, 25 … kg

Gyros wieprzowy – mięso idealne do tortilli lub pity

To smak ze słonecznej Grecji. Wystarczy w tortilli lub picie zwinąć mięso z dodatkiem frytek, pomidora oraz koniecznie sosu tzatziki. Chwila zapomnienia gwarantowana.

Skład: mięso wieprzowe

Sposób przygotowania: Zdjąć folię ochronną. Opiekać na obrotowym grillu do gyrosa nie dłużej niż 12 godzin. Pierwsze ścięcie wykonać po 30 minutach opiekania.

Dostępne wagi: 5, 10, 15, 20,  25 … kg

Gyros drobiowy (cięty)

Mięso drobiowe, z dodatkiem charakterystycznego kminu rzymskiego. Dla tych, którzy nie posiadają grilla do opiekania mięsa, a chcą podać swoim klientom smaczny, gotowy gyros. Odpowiedni do serwowania zarówno na talerzu, w bułce czy tortilli. Wykorzystywany również jako dodatek do pizzy.
Opakowanie 1 kg.

Skład: udo drobiowe

Sposób przygotowania:
1. Podgrzewać na patelni na wolnym ogniu ok.5 min. mieszając kilkukrotnie.

2. Mikrofalówka. Podgrzewać w przez ok. 5- 6 min.
3. Podgrzewać w rozgrzanym piekarniku do 180 st. C ok. 6 min.

Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. 

Gyros wieprzowy (cięty)

Gotowe do podania kawałki mięsa wieprzowego. Wystarczy jedynie podgrzać. Polacy bardzo lubią smak wieprzowiny, więc ten rodzaj gyrosa bardzo szybko trafia w nasze gusta smakowe.
Opakowanie 1 kg.

Skład: mięso wieprzowe

Sposób przygotowania:
1. Podgrzewać na patelni na wolnym ogniu ok.5 min. mieszając kilkukrotnie.

2. Mikrofalówka. Podgrzewać w przez ok. 5- 6 min.
3. Podgrzewać w rozgrzanym piekarniku do 180 st. C ok. 6 min.

Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.